Om meg

Jeg har jobbet med en del forskjellig innen media, og er for tiden fast ansatt journalist og fotograf i avisen Finnmarken.

Fra høsten 2007 til våren 2011 jobbet jeg som videojournalist i Student-TV. Det gav meg erfaring som fotograf, klipper og reporter. I november 2010 ble jeg valgt til nyhetsredaktør. Da dro jeg til vårt nordligste fylke for å vikariere i NRK, og fikk etterhvert tilbud om fast jobb i Finnmarken.

Parallelt skrev, filmet, produserte og klippet jeg denne dokumentarfilmen om Olav den hellige, med Kristofer Hivju i tittelrollen.

Fra våren 2007 til oktober 2010 var jeg redaksjonsmedlem i Klubbavisa, et gratismagasin som utgis av NTNUI; Norges største idrettslag. Bladet har et opplag på 1500. Jeg begynte som journalist, og var redaktør i to semestre før jeg tok over som layoutansvarlig.

I januar og februar 2010 var jeg praktikant i NRK Trøndelags nyhetsredaksjon. Videre har jeg freelancet for blant annet Adresseavisen, Sorgenfri og Studenttorget. I 2010 og 2011 hadde jeg sommerjobb for Olavsfestdagene. Arbeidet innebar å dokumentere begivenhetene, oppdatere nettsidene og gjøre filmopptak til fremtidig bruk.

Jeg har også lagd flere kortfilmer, blant annet en om nordmenn i nazistenes konsentrasonsleire.

Stian Hansen.

Reklamer